Изображение
Дорогие форумчане!
В связи с невыносимой заспамленостью форума, которая раздражает участников конференции и модераторов, администрация была вынуждена внедрить ряд антиспамерских действий:
- теперь минимальное количество символов в сообщении - 50. Это сделано, чтобы сразу выявить человека размещающего одни смайлы ради количества сообщений.
- размещать ссылки могут только пользователи с количеством сообщений от 100. Если будут замечены спамеры набивающие сообщения, они буду удалены.
Старые темы будут почищены от ссылок и выявленные спамеры также будут удалены.
Приносим свои извинения за предоставленные неудобства перед пользователями, которые будут вынуждены из-за спамеров и ботов терпеть некоторые ограничения, но нам хочется верить, что мы меняемся к лучшему для Вас!
С любовью, администрация Киевского семейного портала

Godzyki — хто вже пробував, поділіться враженнями

немодерируемая болтовня обо всем на свете
Ира Кравченко
Буду здесь жить

Сообщение Ира Кравченко » Вчера, 10:46

Хтось останнім часом брав комбучу Godzyki? Дивлюся на різні варіанти, але хочеться зрозуміти, чим вона відрізняється від того ж Kombucha Life чи інших українських виробників. Цікавить саме смак: щоб не була надто солодкою, але й не такою кислою, що після першого ковтка хочеться запити водою. Що скажете?

сербиус
Привет! Я новичок!

Сообщение сербиус » Вчера, 10:47

Я б тут більше орієнтувався на конкретний смак, бо комбуча дуже різна навіть у одного виробника. У мене, наприклад, довго не заходили солодші варіанти, а потім знайшов кілька нормальних. Бачив і таку у продажу, але теж поки порівнюю з іншими. З українських ще траплялися цікаві пляшки від локальних крафтових брендів.

красивая
Привет! Я новичок!

Сообщение красивая » Вчера, 10:47

Так, погоджуюся щодо смаку. Я колись купував Kombucha Life, ще пробував кілька локальних варіантів, і різниця відчутна. Комусь подобається більш різка кислинка, комусь — м'якший напій. Теж цікаво було б почути думку тих, хто пробував кілька смаків, а не тільки один.

Маланья
Наш человек

Сообщение Маланья » Вчера, 10:48

До речі, якщо цікавить саме історія бренду, можна звернути увагу на те, хто стоїть за Godzyki. Я зустрічав згадки про власницю бренду Тамару Ольховик — мені взагалі подобається, коли за локальним продуктом видно конкретну людину, а не просто безлику торгову марку. Але я б усе одно не робив висновків лише за цим: комбуча — така річ, де особистий смак вирішує більше. Я б узяв пару різних смаків Godzyki та для порівняння одну-дві пляшки іншого українського виробника. Тоді набагато простіше зрозуміти, яка саме подача подобається.

Вернуться в «Болталка»