Ми обіцяли Вам сюрприз, скоріше він був звичайно для Ксюші, але ми це зробили- купили Ксюше кріслоколісне з електроприводом!!! Урааааа! Ксюша дуже задоволена. А головне їй відразу вдалося управляти. У Ксюші більш слабкі руки ніж ноги, але поставили джойстик на ліву руку, вона у неї сильніша і в неї класно все вийшло. Чесно, я пробувала на ній проїхати, то керувала гірше. Ксюша на десятому небі, вона сама їздить, без чиєїсь допомоги-САМА, для неї це дуже важливо. Чесно мені на руки стало набагато легше. Тільки є маленька проблема, коляска не влазить у ліфт, у нас він старий-вузький і я її заношу в складеному положенні, але нам пообіцяли на першому поверсі зробити місце для коляски. Отакі у нас класні новини. Але є й погані. По перше візок ми взяли в кредит, за коляску ми віддали всю суму, тільки брали з кредитної картки, знову вона нас виручила. А по-друге, реабілітація Ксюші починається вже наступного понеділка, а сума на лікування не зібрана. Ми дуже просимо Вашої допомоги, будь ласка, допоможіть закрити збір!!!
МИ ДУЖЕ ПРОСИМО ВАШОЇ ДОПОМОГИ, ДО РЕАБІЛІТАЦІЇ ЗАЛИШИЛОСЯ ВСЬОГО 5 ДНІВ. НЕОБХІДНО ЗБИРАТИ ЩЕ 16 ТИС.
Надходження на картку ПриввБанку
200 грн Фролова Т.
ДО РЕАБІЛІТАЦІЇ ЛИШИЛОСЬ 5 ДНІВ
ТРЕБА ЗІБРАТИ: 16 390 грн
Реквізити для допомоги:
Приватбанк:
4149-4975-2697-3377 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Монобанк:
4441-1144-2082-8020 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Ощадбанк:
4790-7299-4418-6808 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)
Вебмані:
Z234909620175
E413867723023