Ось перевірений рецепт ніжного домашнього паштету, який легко намазується і смакує всій родині:

Паштет з печінки (класичний, ніжний)
Інгредієнти:
Куряча печінка — 500 г
Морква — 1 шт
Цибуля — 1 велика
Вершкове масло — 100–150 г
Сіль, перець — за смаком
За бажанням — трошки мускатного горіха або часнику
Приготування:
Овочі порізати й обсмажити на олії до м’якості.
Печінку додати до овочів і тушкувати ~10–15 хв до готовності (не пересмажити!).
Все остудити, пробити блендером до однорідності.
Додати масло (можна частину розтопити, частину — кімнатної температури) і ще раз збити.
Посолити, поперчити, дати настоятись у холодильнику кілька годин.
Порада:
Щоб паштет був суперніжним, можна додати 1–2 ст. л. вершків або сметани під час збивання.
Смачного! Хочеш — дам ще рецепт паштету з грибами або квасолею
