Ми з чоловіком зустрічались 2 роки.Вирішили зіграти весілля. але після весілля все почалося, переїхали в квартиру,він почав затримуватись на роботі,часто став приходити пізно до дому…Його ніби то підмінили ,не мій Сашко і все…де ті ділися почуття його,його ставлення до мене стало з кожним днем все гірше і гірше…в рузультаті дійшло до того що він мені сказа :я тебе не кохаю,зібрав річі і пішов сказав що не поверниться. Я в повному відчаї я принижувалась ,плакала,просила ще дати нам шанс.Але він не реагував зовсім.Тільки мене скрізь заблокував.Пішла в церку, потім до ворожкок,але результатів не було,мені становилось тільки гірше..Боже ,як мені тоді будо погано. Слава Богу що зустріла ворожку Олену. Мені її порадили кума. Я до неї позвонила. вона мене здивувала тим що говорила все сама,потім запитала чого я хочу…окрім нього авжеж мені нічого не хотілось. Після двох днів мені стало значнолегше. Потім через три тижня і мій Сашко повернувся!!
! З нею починаєш вірити в те що не можливо. Ось її номер телефон вайбер 0505007019 на всяк випадок. в неї дійсно дар