Изображение
Дорогие форумчане!
В связи с невыносимой заспамленостью форума, которая раздражает участников конференции и модераторов, администрация была вынуждена внедрить ряд антиспамерских действий:
- теперь минимальное количество символов в сообщении - 50. Это сделано, чтобы сразу выявить человека размещающего одни смайлы ради количества сообщений.
- размещать ссылки могут только пользователи с количеством сообщений от 100. Если будут замечены спамеры набивающие сообщения, они буду удалены.
Старые темы будут почищены от ссылок и выявленные спамеры также будут удалены.
Приносим свои извинения за предоставленные неудобства перед пользователями, которые будут вынуждены из-за спамеров и ботов терпеть некоторые ограничения, но нам хочется верить, что мы меняемся к лучшему для Вас!
С любовью, администрация Киевского семейного портала

ГРИНЕВА КСЕНИЯ 5 лет. ДЦП. Мечтает ходить ножками!!!

помощь нуждающимся и больным деткам и детским домам Украины, волонтерство и благотворительность
Правила форума
Размещать сообщения в теме Волонтерство и благотворительность необходимо со всеми справками, телефонами координаторов и подробными сведениями о больницах, чтобы информацию можно было проверить. Спасибо за понимание!
tanya24
Заслуженая Ути-пушка

Сообщение tanya24 » 24 ноя 2025, 08:41

Здрастуйте наші друзі та помічники. Ми просимо Вашої допомоги. До реабілітації залишилося лише 21 День, а сума збору ще дуже велика! Скоро День Святого Миколая, будь ласка, станьте Миколайчиком для Ксенії.

Ще маємо велике прохання. Може, у когось є маленькі речі, може у вас виросли діти з речей. Особливо на хлопчика, дуже потрібна зимова куртка та зимові черевики на хлопчика: зріст 140, розмір взуття 36. У Ксюші зимові речі є, а ось молодший виріс. У Ксюші зріст 156, розмір взуття 36, може і для Ксюші щось буде:) Будьте нашим Миколаєм! (Вінниця, відділення Нової пошти 11, тел. 095-557-13-23 Гриньова Тетяна

У Ксенії все добре, все як завжди, головне не хворіє, адже зараз погода не дуже, то дощ, то вітер і багато дітей вже хворіють, ми поки що тримаємося. Ксюша вже чекає на свята, її улюблене свято Новий рік!!! Ялинка, мандарини, сніг (якщо він буде!) - Це вона обожнює!

Я щиро вдячна всім, хто постійно, кожний наш збір, реабілітацію, підтримує та допомогає. Завдяки вашій допомозі ви даєте величезний шанс Ксюшеньці піти ніжками і величезну надію на те, що її мрія може бути не просто мрією. Вже так багато ми пройшли разом із Вами. І попереду на Ксюшу чекає багато перемог, але нам дуже потрібна Ваша допомога та підтримка!!! Підтримайте, будь ласка, Ксюшенку!

Надходження на картку Монобанку:
100 грн Світлана Михайлова
200 грн Оксана Ляхова

Реабілітація з 15 грудня 2025 р.

ТРЕБА ЗІБРАТИ: 25 430 грн

Реквізити для допомоги:

Приватбанк:
4149-4975-2697-3377 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)

Монобанк:
4441-1144-2082-8020 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)

Ощадбанк:
4790-7299-4418-6808 (мама Гриньова Тетяна Миколаївна)

Вебмані:
Z234909620175
E413867723023

Изображение

tanya24
Заслуженая Ути-пушка

Сообщение tanya24 » 26 ноя 2025, 08:51

ТЕРМІНОВО!!! БЛАГАЄМО ПРО ДОПОМОГУ!!! ЗАЛИШИЛОСЬ 19 ДНІВ!

ТРЕБА ЗІБРАТИ 25 430 грн

Я думаю кожен на моєму місці намагався зробити все можливе і неможливе для своєї дитини, тим більше, що лікарі називають Ксюшу дуже перспективною дитиною в плані відновлення. Дорогі наші друзі та просто добрі люди, я звертаюся до Вас за допомогою: подаруйте ще одну можливість Ксюші стати звичайною дитиною та навчитися ходити!!!

Я не сумніваюся і вірю, що рано чи пізно моя донька зможе ходити, але без Вашої допомоги нам не обійтися, допоможіть будь ласка здійснити наші плани та своєчасно поїхати на таку необхідну реабілітацію! І коли Ксюша самостійно зробить свої перші кроки-вона неодмінно скаже Вам за це спасибі!
Збір стоїть практично на місці, чим ближче день реабілітації, тим більша ймовірність, що нам доведеться перенести лікування.

Ще маємо велике прохання. Може, у когось є маленькі речі, може у вас виросли діти з речей. Особливо на хлопчика, дуже потрібна зимова куртка та зимові черевики на хлопчика: зріст 140, розмір взуття 36. У Ксюші зимові речі є, а ось молодший виріс. У Ксюші зріст 156, розмір взуття 36, може і для Ксюші щось буде:) Будьте нашим Миколаєм! (Вінниця, відділення Нової пошти 11, тел. 095-557-13-23 Гриньова Тетяна
Божої опіки та здоров'я всім!!!

[b]Надходжень не було.

Реабілітація з 15 грудня 2025 р.

ТРЕБА ЗІБРАТИ: 25 430 грн

Реквізити для допомоги:

Приватбанк:

Монобанк:

Ощадбанк:

Вебмані:
Z234909620175
E413867723023

Изображение

tanya24
Заслуженая Ути-пушка

Сообщение tanya24 » 28 ноя 2025, 08:02

ДУЖЕ ПОТРІБНА ВАША ДОПОМОГА!!! ЗАЛИШИЛОСЬ ВСЬОГО 17 ДНІВ!!! ТРЕБА ЗІБРАТИ: 25 430 грн

Доброго ранку наші друзі та помічники.
Наша війна триває 24/7.
Україна кожен день бореться за свободу. Але є серед нас ті, хто веде ще одну війну – вдома. Це мами, які виховують дітей з інвалідністю!

Їхній фронт – це постійні заняття, реабілітації, лікарні Їхній обов'язок – цілодобова турбота. У цій ситуації немає вихідних чи «відпочинку від бойових дій». А війна зробила і так складне життя майже неможливим. Державне посібіє не покриває навіть базових потреб.

Фундамент нашого виживання тримається сьогодні на вас!
Дякуємо всім, хто вже з нами! Ваша підтримка – це реальна дія, яка рятує життя тут і зараз.
Прошу підтримайте Ксенію!

Вчора в центрі було свято «Подяки» і для дітей зробили невеличкий концерт. Дітям дуже сподобалось, ще діти відповідали на питання та розповідали про свої мрії і майже у всіх була одна і таж МРІЯ: «ВСТАТИ НА НІЖКИ І ЩОБ ЗАКІНЧИЛАСЬ ВІЙНА»
Божої опіки та здоров'я всім!!!

Надходжень не було.

Реквізити для допомоги:

Приватбанк:

Монобанк:

Ощадбанк:

Вебмані:
Z234909620175
E413867723023

Изображение

Вернуться в «Волонтерство и благотворительность»