Изображение
Дорогие форумчане!
В связи с невыносимой заспамленостью форума, которая раздражает участников конференции и модераторов, администрация была вынуждена внедрить ряд антиспамерских действий:
- теперь минимальное количество символов в сообщении - 50. Это сделано, чтобы сразу выявить человека размещающего одни смайлы ради количества сообщений.
- размещать ссылки могут только пользователи с количеством сообщений от 100. Если будут замечены спамеры набивающие сообщения, они буду удалены.
Старые темы будут почищены от ссылок и выявленные спамеры также будут удалены.
Приносим свои извинения за предоставленные неудобства перед пользователями, которые будут вынуждены из-за спамеров и ботов терпеть некоторые ограничения, но нам хочется верить, что мы меняемся к лучшему для Вас!
С любовью, администрация Киевского семейного портала

Подскажите лучший секс-шоп.

всё о мире любви и романтике. Разговоры про интимную жизнь
Бублик
Буду здесь жить

Сообщение Бублик » 18 фев 2022, 17:39

Привет друзья.В каких интернет-магазинах огромный выбор эротических игрушек,подскажите?

Jinno
Буду здесь жить

Сообщение Jinno » 19 фев 2022, 15:25

Интересный вопрос, а анонимно можно будет делать покупки,а то как-то стыдно купить так с глазу на глаз?

Нури
Буду здесь жить

Сообщение Нури » 19 фев 2022, 19:56

У меня сестра часто пользуется услугами секс шопа,а заказывает через интернет,где всё анонимно.

Awenq
Наш человек

Сообщение Awenq » 20 фев 2022, 08:13

Всем привет.Есть хороший секс-шоп https://www.intim-fantasia.com.ua/ с большим выбором товара. Несколько раз делала у них покупки и всем осталась довольна. Самое главное,что товар упакован без наклеек и надписей,всё анонимно.Не переживаете никто не догадается, что в внутри посылки и от кого.

Светулька
Осваиваюсь

Сообщение Светулька » 24 мар 2024, 17:41

Моє перше враження від того, що мій чоловік використовує пролонгатор в сексшопі Талла було дещо змішаним. Я відчувала суміш цікавості та тривоги. Однак, після того, як ми обговорили це разом і спробували його в дії, мої страхи розчинилися. Виявилося, що це не лише збільшує задоволення для нього, а й додає нових емоцій для мене. Це стимулює нашу інтимність та робить наше спільне життя більш насиченим. Тепер я більш відкрита до експериментів і готова спробувати нові речі для збагачення наших відносин.
Дилдо купить в интим магазине https://talla.ua/falloimitatory/

AnnaRaskol
Осваиваюсь

Сообщение AnnaRaskol » 27 май 2025, 13:17

Я завжди купую в секс шопі eSexShop у них швидка доставка і конфіденційна відправка. Обрала товар, оформила замовлення, отримала посилку, ніяких лишніх контактів, хороший асортимент, адекватні ціни, часто акції.

olehshevchenko3377
Привет! Я новичок!

Сообщение olehshevchenko3377 » 04 июл 2025, 08:53

Я користуюсь інтернет секс-шопом Хтивка. Замовляли в них 4 рази - завжди анонімна посилка ще й доставка безкоштовна від 1500 грн

vika69
Привет! Я новичок!

Сообщение vika69 » 09 сен 2025, 12:25

А мені сподобався сервіс на цьому сайті sex-shop.toys ну дууужеее багато товарів! Доставка безкоштовна взагалі від 1000 грн, пакують якісно, факапів з отриманням на пошті немає, приходить як звичайна посилка з повсякденними товарами. Рекомендую ;)

VUNTA
Привет! Я новичок!

Сообщение VUNTA » 29 сен 2025, 19:00

ДЯкую за пораду
Вибыр непоганий, варто глянути

AnnaRaskol
Осваиваюсь

Сообщение AnnaRaskol » 09 окт 2025, 13:14

Вообще, раньше я стеснялась этих всех игрушек, смазок и подобного. Но как попробывали с парнем, оказывается я очень очень много не знала. Теперь в арсенале есть и игры, и смазки, игрушки и для меня и для него

urbanflowerslinks
Привет! Я новичок!

Сообщение urbanflowerslinks » 20 апр 2026, 07:25

Інтернет-магазин Urbanflowers — це не просто сексшоп, а сучасний і дружній простір, де тема близькості розглядається відкрито, без осуду та зайвих табу. Тут створено атмосферу, яка заохочує до здорового та свідомого ставлення до інтимності, де кожен може почуватися комфортно та впевнено. Команда Urbanflowers прагне зробити інтимні товари доступними для всіх, пояснюючи їх призначення та переваги простими і зрозумілими словами. Мета магазину — допомогти людям сприймати секс як природну і позитивну частину життя, без сором’язливості чи почуття незручності.

Сайт Urbanflowers інтуїтивно зрозумілий і зручний у користуванні, що дозволяє швидко знайти необхідні товари та отримати повну інформацію про них. Анонімна доставка гарантує конфіденційність, тому покупки залишаються приватними, а клієнти можуть почувати себе в безпеці. Асортимент магазину ретельно підібраний і включає тільки якісні продукти, які відповідають сучасним стандартам безпеки та комфорту. Крім класичних позицій, тут представлені інноваційні та цікаві рішення для інтимного життя, що робить вибір ще більш захоплюючим.

Urbanflowers — це також про свободу вибору та прийняття себе. Тут немає місця осуду або стереотипів, лише підтримка й поради для тих, хто хоче досліджувати свою сексуальність та робити це без страху. Інтернет-магазин підійде тим, хто цінує комфорт, зручність і якість, а також готовий сприймати близькість як природну, гармонійну частину свого життя. Рекомендую Urbanflowers усім, хто шукає надійний, безпечний і сучасний сервіс для задоволення своїх потреб і відкритого дослідження інтимної сфери.

Вернуться в «Романтика, любовь, интимная жизнь»